.

Pui cu susan si legume

Posted on
  • vineri, 3 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face pui cu susan si legume, reteta culinara pentru pui cu susan si legume


    Ingrediente:
    • 700 g piept de pui
    • 3 morcovi
    • 2 ardei
    • 300 g fasole verde pastai
    • o telina
    • 50 g seminte de susan
    • 2 linguri sos de soia
    • o lingura sos de stridii
    • 2 linguri ulei de susan
    Mod de preparare:

    Pieptul de pui, taiat cubulete, il prajesti in ulei intr-o wok (o tigaie mai adanca), la flacara mare. Cand bucatile devin aurii, pui legumele, curatate si taiate in prealabil. Amesteci mereu, sa nu se arda. Dupa ce legumele s-au prajit, adaugi seminte de sausan, sos de soia si sos de stridii. Mai tii wok-ul pe flacara 2-3 minute cat sa se amestece aromele. Nu adaugi sare, cele doua sosuri fiind, de regula, destul de sarate. Servesti fierbinte puiul cu susan si legume, alaturi de o garnitura de cus-cus sau orez.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint