.

Piept de pui in crusta de susan

Posted on
  • marți, 21 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face piept de pui in crusta de susan, reteta culinara pentru piept de pui in crusta de susan


    Ingrediente:
    • 1 piept de pui mai mare
    • 2 oua
    • 2 linguri faina
    • 150 g susan
    • 100 ml ulei
    • sare, piper, boia
    Mod de preparare:

    Taiati pieptul de pui in 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana ajung la grosimea de 5 mm. Condimentati feliile cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20-30 de minute. Treceti feliile de carne prin faina, ou batut si apoi prin susan. Daca nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga odata in ou si apoi iar in susan. Prajiti-le pe ambele parti. Scoateti-le pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint