.

Piept de pui cu gorgonzola

Posted on
  • vineri, 3 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face piept de pui cu gorgonzola, reteta culinara pentru piept de pui cu gorgonzola


    Ingrediente:
    • 4 fileuri din piept de pui
    • 3 cepe mici
    • 2 catei de usturoi
    • 2 sardele fara oase (conserva)
    • 800 g rosii cherry
    • 1 lingura ulei de masline
    • 125 ml supa
    • piper cayenne
    • 2 linguri faina
    • 1 lingura unt
    • 200 g gorgonzola
    • 75 ml smantana
    • 1 galbenus
    • 4 crengute busuioc
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Ceapa o tai felii pe lungime, usturoiul il toci marunt, sardelele le zdrobesti, rosiile le tai in doua. Calesti ceapa si usturoiul in ulei, adaugi sardelele si, dupa 1 minut, pui rosiile si supa. Lasi sa fiarba sosul 15 minute si condimentezi. Speli carnea, o stergi de apa si o bati putin. Presari carnea cu sare si piper, o treci prin faina si o prajesti pe ambele parti cca. 2-3 minute. Pui sosul intr-o forma termorezistenta, adaugi carnea. Branza o faramitezi si o amesteci cu smantana si cu galbenusul si o intinzi peste carne. Dai la cuptor 20 de minute, apoi presari busuioc.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint