.

Jambon in crusta

Posted on
  • vineri, 10 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face jambon in crusta, reteta culinara pentru jambon in crusta


    Ingrediente:
    • 1 jambon
    • 2 litri zeama de varza
    • 1 foaie de dafin
    • 4 linguri cu ulei
    • 1 lingura cu miere
    • 2 linguri cu otet balsamic
    • 1 lingura cu mustar
    Mod de preparare:

    Pune jambonul pe foc in zeama de varza, cu foaia de dafin. Fierbe-l la foc moderat cam o ora.

    Prepara un sos dulce-acrisor din ulei, miere, otet si mustar. Pune jambonul fiert intr-o tava de copt si unge-l cu sosul preparat. Adauga o cescuta de apa si da la cuptor pentru 20 de minute. Din cand in cand, unge-l cu sosul din tava, iar cu cinci minute inainte de a opri focul, intoarce-l.

    Scoate jambonul din cuptor, lasa-l deoparte 15 minute, apoi serveste-l taiat in felii.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint