.

Chiftelute in ciuperci

Posted on
  • luni, 20 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac chiftelute in ciuperci, reteta culinara pentru chiftelute in ciuperci


    Ingrediente:
    • 300 g ciuperci albe de cultura
    • 500 g piept de pui
    • 2 oua
    • 2 catei de usturoi
    • 1 legatura marar verde
    • 1 felie de paine
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Treceti carnea prin masina de tocat si apoi amestecati-o cu ouale, usturoiul pisat, mararul tocat marunt, painea inmuiata si sfaramata, sare si piper, dupa gust. Faceti din acest amestec bine omogenizat chiftelute. Curatati si spalati ciupercile, taiati-le piciorusele. Puneti in fiecare ciuperca cate o chifteluta. Puneti ciupercile astfel umplute intr-o tava, pe hartie de copt. Coaceti-le la foc potrivit. Serviti-le calde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint