.

Tocanita cu crutoane aromate

Cum se face tocanita cu crutoane aromate, reteta culinara pentru tocanita cu crutoane aromate


Ingrediente:
  • 700 g carne de porc impanata
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 carnati oltenesti
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 5 felii de paine
  • patrunjel
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • ulei de masline
  • sare, piper
Mod de preparare:

Spala carnea de porc, sterge-o cu un servet. Taie carnea cubulete, condimenteaza-o cu sare si pune-o la prajit in ulei. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga carnatii taiati in bucati.

Stinge cu rosiile decojite si presara un praf de sare si piper. Lasa sa dea intr-un clocot, adauga carnea prajita si lasa pe foc cateva minute.

Intre timp, taie painea cubulete si rumeneste-o intr-o tigaie unsa cu ulei de masline. La final, adauga patrunjel tocat si stropeste cu zeama de lamaie. Serveste tocanita cu crutoane intregi sau zdrobite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
Sponsored by : Bloggermint