.

Bors cu ciuperci uscate

Posted on
  • vineri, 20 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face bors cu ciuperci uscate, reteta culinara pentru bors cu ciuperci uscate


    Ingrediente:
    • 250g ciuperci uscate
    • 1 ceapa
    • 3 morcovi
    • 1 radacina patrunjel
    • 1 sfecla rosie mica
    • 1 legatura leustean
    • 100 ml ulei
    • 1 litru bors
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Puneti ciupercile la inmuiat in 3 l apa pentru 3-4 ore. Tocati legumele si caliti-le in ulei, intr-o oara, 10-15 minute, impreuna cu ciupercile stoarse de apa. Adaugati 2 l apa si lasati sa fiarba la foc mic pana cand legumele sunt bine fierte. La final, puneti borsul fiert separat, leusteanul tocat si potriviti de sare si piper.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint