.

Banane flambate

Posted on
  • miercuri, 18 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac banane flambate, reteta culinara pentur banane flambate


    Ingrediente:
    • 6 banane
    • 2 portocale
    • 50 g stafide
    • 50 g zahar pudra
    • 100 ml rom/cognac
    • 50 ml ulei
    Mod de preparare:

    Curatati bananele, taiati-le pe lungime, puneti-le intr-o tava cu ulei, presarati-le cu susan si rumeniti-le la foc potrivit. Turnati peste ele sucul de cele doua portocale, in care ati pus zaharul, stafidele si o parte din rom. Puneti tava din nou in cuptor, la foc puternic, 10 minute, apoi, scoateti bananele, aranjati-le pe un platou, stropiti-le cu rom sau cognac si flambati-le inainte de servire.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint