.

Supa-crema de ciuperci

Posted on
  • joi, 8 decembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa-crema de ciuperci, reteta culinara pentru supa-crema de ciuperci


    Ingrediente:
    • 500 g ciuperci
    • 1 ceapa
    • 1 radacina patrunjel
    • 1 telina
    • 3 catei de usturoi
    • 1 l supa de legume
    • 2 linguri cu faina
    • cimbrisor
    • ulei
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei. Adauga ciupercile curatate si feliate. Pune un praf de sare si piper si lasa sa fiarba in zeama pe care o lasa ciupercile.

    Adauga radacina de patrunjel, usturoiul si telina taiate cubulete. Cand toate legumele sunt fierte, paseaza-le cu blenderul sau trece-le printr-o site. Pastreaza cateva ciuperci pentru decor.

    Pasta astfel obtinuta, subtiaz-o cu supa de legume si pune-o la fiert. Adauga faina dizolvata cu 4-5 linguri cu apa rece. Lasa sa dea in cateva clocote.

    Potriveste gustul de sare si piper si aromatizeaza cu putin cimbrisor. Serveste cat este fierbinte, cu cateva crutoane deasupra.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint