.

Fursecuri bicolore

Cum se fac fursecuri bicolore, reteta culinara pentru fursecuri bicolore


Ingrediente:
  • 230 g unt
  • 160 g zahar brun
  • 150 g zahar
  • 4 lingurite cu praf de copt
  • 1 lingurita cu bicarbonat
  • 420 g faina, 2 oua
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri cu cacao
  • 50 g alune nesarate
  • esenta de vanilie
Mod de preparare:

Combina cele doua tipuri de zahar si adauga-le peste untul lasat la temperatura camerei. Amesteca pana ce zaharul se simte doar un pic. Adauga ouale batute si o lingura cu esenta de vanilie. Cerne faina si adauga praful de copt si bicarbonatul. Imparte crema de zahar in doua si intr-una adauga jumatate din cantitatea de faina, praf de copt si bicarbonat.

In cealalta jumatate de crema, adauga restul de amestec de faina plus cacaua cernuta fin. Amesteca bine cele doua aluaturi. Intinde-le cu grija pe masa de lucru unsa cu putin ulei si decupeaza cercuri cu ajutorul unor forme sau al unui pahar cu gura mijlocie. Presara deasupra fursecurilor albe si ciocolatii alune sfaramate, bucatele de ciocolata zdrobita si alune nesarate. Da-le la cuptorul incins pentru zece minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
Sponsored by : Bloggermint