.

Ciuperci cu bulion

Posted on
  • duminică, 11 decembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac ciuperci cu bulion, reteta culinara pentru ciuperci cu bulion


    Ingrediente:
    • 1 kg ciuperci (champignon, pleurotus, ghebe)
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras
    • 3-4 catei de usturoi
    • 200 g bulion / pasta de roii
    • sare, piper
    • 1 legatura patrunjel verde
    Mod de preparare:

    Spala ciupercile, rupe-le coditele si toaca mare atat palariile, cat si coditele. Ceapa, o tai julien, iar ardeiul, in bucati mici. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in ulei. Cand s-au inmuiat, adauga ciupercile. Acopera cratita cu capac, lasa sa se inmoaie ciupercile si sa scada putin. Adauga bulionul, apoi lasa pe foc mic 15 minute. Potriveste de sare si piper. Adauga patrunjelul tocat marunt. Serveste-le cu mamaliga.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint