.

Tocana de ceapa cu ciuperci

Posted on
  • marți, 22 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tocana de ceapa cu ciuperci, reteta culinara pentru tocana de ceapa cu ciuperci


    Ingrediente:
    • 5 cepe mari
    • 2 linguri pasta de roii sau 300 ml suc de rosii
    • 300 g ciuperci (de preferat proaspete)
    • 3 catei de usturoi
    • 1 ardei
    • 4 linguri ulei
    • 1 frunza de dafin
    • sare, piper, boia
    • 1 legatura marar (sau patrunjel) verde
    Mod de preparare:

    Cureti ceapa si o tai in felii mai groase. O pui la calit in ulei impreuna cu usturoiul pisat, ardeiul taiat feliute si foaia de dafin. Cand ceapa e pe jumatate inmuiata, adaugi ciupercile taiate felii, iar cand ceapa s-a inmuiat bine pui sucul de rosii, boiaua, sare si piper. Lasi la foc domol inca 10-15 minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de vas. Pui marar tocat inainte de a servi mancarea.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint