.

Spaghetti napoli

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac spaghetti napoli, reteta culinara pentru spaghetti napoli


    Ingrediente:

    400 g spaghete, 1 plic (44g) Knorr la Fix Spaghetti Napoli, 1 ceapa mare, 50 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi, 250 g carne fiarta de vita, 4 rosii bine coapte, 6-7 frunze de busuioc, sare, piper


    Mod de preparare:

    Tocati marunt ceapa curatata si spalata, apoi caliti-o 1 minute in uleiul de masline. Adaugati carnea de vita taiata in cubulete si caliti-o impreuna cu ceapa 3-4 minute. Puneti apoi rosiile oparite, curatate de pielita si tocate marunt si Knorr la Fix Spaghetti Napoli.

    Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute, dupa care, la final, puneti usturoiul tocat marunt si busuiocul. Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de fierbere de pe ambalaj.

    Scurgeti-le de apa, opriti o cescuta din aceasta, apoi puneti pastele fierte in vasul cu sosul preparat. Adaugati cateva linguri din apa in care au fiert pastele, potriviti de sare si piper si mai lasati sa fiarba 1-2 minute. Serviti spaghetele Napoli fierbinti.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint