.

Rulada de biscuiti (salam de biscuiti)

Posted on
  • duminică, 30 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,

  • Cum se face rulada de biscuit, reteta culinara pentru rulada de biscuiti


    Ingrediente:

    800 g biscuiti populari, 150 ml cafea concentrate, 200 g zahar, 100 g unt, 3-4 linguri gem de caise, 2 linguri nuci macinate sau nuca de cocos, 2 linguri zahar pudra

    Pentru crema

    100 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri nuci macinate sau nuca de cocos, 1 ou

    Mod de preparare:

    Maruntesti biscuitii si ii oparesti cu cafeaua. Freci spuma zaharul cu untul moale, la temperature camerei, adaugi cacaua, gemul de caise, nuca si omogenizezi. Amesteci biscuitii cu pasta de unt.

    Pe o folie de plastic, presari 2 linguri de zahar si intinzi compozitia sub forma unui dreptunghi subtire, de 5-6 mm. Freci spuma untul moale cu zaharul, adaugi oul batut, nuca si omogenizezi. 

    Intinzi crema peste compozitia cu biscuit si rulezi ajutandu-te de folie. O portionezi dup ace ai pastrat-o in frigider 1 ora.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint