.

Rostini cu somon afumat

Posted on
  • luni, 31 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face rostini cu somon afumat, reteta culinara pentru rostini cu somon afumat


    Ingrediente:

    250 g file somon afumat

    Pentru rostini

    1 kg cartofi, piper, cimbru, 1 ou, 35 g faina, 200 ml ulei, sare

    Pentru dressing

    200 g smantana, 1/2 legatura marar, 1/2 lamaie, sare

    Mod de preparare:

    Decojesti cartofii si ii dai pe razatoarea mare. Ii scurgi bine, presandu-i intre palme si ii amesteci cu oul, faina, sare si condimente dupa gust.

    Din aceasta compozitie formezi turtite plate, pe care le prajesti apoi in tigaia cu uleiul incins, pe ambele parti, pana se rumenesc usor. Le scoti pe hartie absorbanta.

    Speli mararul, il toci fin si il amesteci cu smantana, zeama de lamaie si sare. Pe un platou, asezi rostini alternand cu feliile de somon si le aduci la masa cu dressingul de smantana.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint