.

Crap in crusta de malai cu legume

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face crap in crusta de malai cu legume, reteta culinara pentru crap in crusta de malai cu legume


    Ingrediente:

    2 crapi mici (circa 500 g/buc), 100 g malai, 150 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa, 2 ardei grasi (rosu, verde), 2 rosii mari, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati pestele de solzi, taiati-i capul, eviscerati-l si spalati-l bine cu apa rece. Scurgeti-l si stergeti-l cu servetele absorbante, apoi presarati-l cu sare si piper, atat la interior cat si la exterior. Treceti pestele prin malai, presati-l bine, astfel incat malaiul sa ramana lipit de peste intr-un strat cat mai gros.

    Incingeti uleiul intr-o togaie mare si puneti pestele. Prajiti-l la foc potrivit circa 20 de minute timp in care il intoarceti de mai multe ori pe toate partile. Separat, intr-o alta tigaie caliti in 2-3 linguri de ulei, legumele curatate, spalate si taiate in cubulete.

    La final, cand acestea s-au inmuiat potrivitile de sare si piper si presarati-le cu patrunjelul tocat marunt. Serviti crapul in crusta de malai cald, cu garnitura de legume.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint