.

Ciorba cu perisoare

Posted on
  • vineri, 30 septembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba cu perisoare, reteta culinara pentru ciorba cu perisoare


    Ingrediente:

    1/2 conopida mica, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 2 cartofi, 3 linguri orez, 3 linguri ulei, 1 l bors, sare, 1/2 legatura leustean.

    Pentru perisoare

    200 g carne tocata amestec, 3 linguri gris, 2 galbenusuri, cate jumatate legatura patrunjel si marar

    Mod de preparare:

    Cureti legumele si le speli. Tai ceapa marunt, morcovii cubulete, cartofii in cuburi mai mari, iar conopida o desfaci in buchetele. Intr-o oala de 5 litri, calesti in ulei morcovii si ceapa, apoi buchetelele de conopida si stingi cu 2 litri si jumatate de apa. Dupa 5 minute de fierbere, adaugi cartofii.

    Intre timp, amesteci carnea tocata cu grisul, galbenusurile, patrujelul si mararul fin tocate. Formezi perisoarele si le pui la fiert. Dupa 10 minute, pui orezul, iar dupa alte 10 minute, borsul, in prealabil fiert. Sarezi ciorba dupa gust, stingi focul si presari leusteanul tocat.



    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint